Főoldal

Üdvözöljük Önt a hajdúnánási Móricz Pál Városi Könyvtár és Helytörténeti Gyűjtemény honlapján!

Tisztelt Könyvtárlátogatónk!

Szeretettel köszöntöm Önöket a Móricz Pál Városi Könyvtár és Helytörténeti Gyűjtemény munkatársai nevében! Igaz, honlapunk még alakulóban van, de reméljük, hogy a felkínált lehetőségek felkeltik érdeklődésüket, s személyesen is ellátogatnak hozzánk.

Weblapunkon igyekszünk minden olyan szolgáltatásról, rendezvényről, eseményről tájékoztatni, amely érdekelheti Önöket. Figyelemmel követhetik a könyvtári állomány alakulását, interaktív kapcsolatot tarthatnak munkatársainkkal, megoszthatják olvasmányélményüket másokkal, megnézhetik a rendezvényeken készült fényképeket, a több olyan hivatkozást is felkínálunk, amelyekkel különböző kulturális tartalmakat, információkat érhetnek el. Kiemelten kezeljük a helyismereti információkat, így rövidesen megtekinthetik a Hajdúnánási Elektronikus Könyvtár fotóit, bizonyos szöveges tartalmakat, illetve videofelvételeket Hajdúnánással kapcsolatban.

Honlapunkat rövidesen a Hajdúsági Könyvtári Kapuk megyei könyvtári portálon át is elérhetik, a könyvtárszakmai infrastrukturális fejlesztésnek köszönhetően. Szolgáltatásaink nagy részét időben és térben a nap 24 órájában és az év 365 napján a világ minden pontjáról elérhetik.

Reméljük, hogy akik még személyesen nem jártak nálunk, a honlapunkról szerzett információk felkeltették érdeklődésüket és hamarosan személyesen is találkozunk a hajdúnánási városi könyvárban, ahol olyan szolgáltatásokat és segítséget is igénybe vehetnek, melyeket az online kapcsolat nem tesz lehetővé.

Minden kedves látogatónknak kívánunk hasznos és kellemes időtöltést a www.nanaskonyvtar.hu honlapon és személyesen könyvtárunkban, a Bocskai u. 12-14.sz. alatt.

Buczkó József, intézményvezető